Młodzież urodzona w XXI wieku ma coraz rzadszy kontakt z ciekawą literaturą. Nastolatek wybierze najczęściej dostępną na kliknięcie rozrywkę w telewizorze, w smartfonie czy
Zakupy
Warto czytać książki i kupować je po niskich cenach w księgarni online
Czytanie książek ubogaca życie i jest znakomitą odskocznią od naszych zmartwień. Pomimo rozpowszechnienia się w poprzednim wieku silnej konkurencji jakimi są internet, telewizja oraz
Dobra kawa w domu taniej niż w kawiarni – o kapsułkach do ekspresu
Wielu z nas nie wyobraża sobie śniadania bez filiżanki gorącej, aromatycznej kawy, która w kilka chwil stawia na nogi i przygotowuje na kolejny dzień
Domowy sprzęt do drenażu limfatycznego
Drenaż limfatyczny to technika masażu, której intencją jest usprawnienie obiegu limfy w organizmie. Drenaż manualny opracowano w Danii blisko 100 lat temu – to
Migdały, czekolada, a może włoskie nugaty? Przegląd dodatków do kawy
Wielu z nas przyzwyczaiło się do picia kawy zamiast śniadania bądź na szybko po drodze do pracy. Nic w tym złego, ponieważ napój ten
Szukasz najlepszych drukarek 3D? Sprawdź ofertę CadXpert
CadXpert jest jedną z pierwszych na krajowym rynku firm, która dystrybuuje technologię druku 3D. Kluczową sferą działalności CadXpert jest sklep internetowy, który w swojej
Zdrowa żywność z upraw ekologicznych – kupuj tę z certyfikatem
Od prężnego rozwoju przemysłu żywieniowego, który zaczął się na początku zeszłego stulecia, artykuły konsumowane przez nas codziennie zaczęto nagminnie nasycać różnorodnymi związkami przedłużającymi ich
Kwaszone ogórki – niekaloryczne, smaczne i zdrowe
Na kanapce, w sałatce warzywnej, w zupie lub jako surówka do drugiego dania – kiszone ogórki w naszej kuchni spożywamy częściej aniżeli pragnęlibyśmy przyznać.
Zamienniki kapsułek do Dolce Gusto
Ekspresy do kawy z systemem Dolce Gusto na dobre wtopiły się już w pejzaż naszych kuchni. Urzekła nas nie tylko ich fantazyjna, nowoczesna linia,
Czy kapusta kiszona jest zdrowa?
Jedyny w swoim rodzaju smak białej kapusty kiszonej jest integralną cząstką polskiej kuchni. Jest ona składnikiem licznych dań i przeciętny Polak bardzo często kładzie